menu
home

albersen muziek - uw persoonlijke muziekadviseurs

Over Albersen Muziek

Albersen Muziek is DE muziekspecialist met een assortiment dat uniek is voor Nederland. Wij beschikken over een jarenlange ervaring en een enorme vakkennis, waarmee wij onze vele klanten, zowel amateurs als professionele muziekbeoefenaars, graag persoonlijk terzijde staan bij het maken van een keuze uit het grote en gevarieerde aanbod van bladmuziek en andere muziekartikelen.

In onze gezellige winkel in Den Haag zijn meer dan 40.000 bladmuziektitels van alle grote muziekuitgevers verkrijgbaar, en tevens muziekinstrumenten en accessoires van bekende kwaliteitsmerken, muziekliteratuur en originele geschenken voor de muziekliefhebber. Ook kunt u in het antiquariaat lekker snuffelen tussen gebruikte bladmuziek en literatuur.

Bent u niet in de gelegenheid onze winkel persoonlijk te bezoeken? Dan treft u hier in onze webwinkel het uitgebreide, vertrouwde assortiment dat wij in onze winkel aanbieden, ook in zijn geheel aan. U kunt hier snel en gemakkelijk vanuit huis een bestelling doen. Heeft u advies nodig bij uw aankopen in de webwinkel? Dan adviseren wij u ook graag telefonisch of per e-mail.

Alles over Albersen Muziek

Albersen Muziek

Valeriusstraat 12
2517 HR Den Haag

T: 070 - 345 60 00
F: 070 - 345 71 10
M: emailadres

Openingstijden:
Dinsdag t/m vrijdag van 10.00 tot 18.00 uur
Zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur

Over Albersen Muziek Een stukje geschiedenis Contact en winkel Verkoopvoorwaarden webwinkelATTABIS web development & design | creatief onafhankelijk betekenisvol ambachtelijk